luni, 24 noiembrie 2008

Na, D'acum Publicitarizam (sau Noaptea Devoratorilor de Publicitate) ;)

Nu-i de zis nimic in plus, doar ca spotul oficial de promovare ii suuuupeeeeeeer booooriiiiiing. :D

Mai bine uitati-va la astea:





Sambata, 29 noiembrie 2008, la Filarmonica Banatul!

S-avetzi chef si fun, daca mergetzi. A lot!

3 comentarii:

  1. aceste evenimente au fost ok la inceput, dar acum dau aceleasi reclame rasuflate de pe la francezi. pariu' ca o sa fie si aia cu pinguinii care e reclama la prezervative?
    cred ca cel mai interesant lucru pe care il pot face e sa ma duc la arad la acest eveniment, macar pe drum e mai interesant!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lol, daca ziceam eu kestia asta, ma faceati ramolit, senil (nu ca n-as fi! :D) si ca unul care nu apreciaza NDP-ul, dar m-a incercat si pe mine acelasi sentiment ultima data cand am fost. Ca sa fii "usor" neconventional, poti incerca sa mergi in marche-arriere pana la Arad, dar opreste-te din 50 in 50, sa nu incalci regulile. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. nah ca am fost, la Arad bineinteles la eveniment. Drumul a fost interesant si DEKO din deschidere a fost funny. Nu stiu de ce tin minte ca ziceau ca sunt 2 , si ca e trupa DEKO cand el de fapt era doar unul.
    Cat despre reclame, acelasi stil clasic, au mai aparut si altele intre timp. Spre dezamagirea mea nu au fost pinguinii dar am plecat pe la 3 jumate, cu 1 ora inainte de final. Ultimul calup i-a pus capac. Dar stilul e aproximativ acelasi. Daca nu era Stand-up la inceput, drumul pana la Arad, si compania mea placuta, nu mi-ar fi placut. Asa...acceptabil

    RăspundețiȘtergere