luni, 8 februarie 2010

eeeeee.oooon, eeeee.oooooaaaaneeeee!

Ca bine zic. Nu e vorba de e.on in general, ci de o anumita locatie din Timisoara, aproape de Piata Balcescu (in poza, scuzati calitatea, asa a facut-o E71 de 3,2 MP, nu ne prea place). Sa va spun care's nemultumirile...

Asa, la mine sunt doua mari si late:

1. Timp enorm de asteptare. OMG, stai de nu-i adevarat! Acum nu va ganditi ca e pentru ca au o exagerata orientare spre client si ca nu-si satisfac clientul, ci il incanta, ca daca vorbim de satisfactie, observam--cum dam buzna in cladire--ca nu-i chiar asa. Uneori o persoana sta la birou cu consultantul e.on si cateva ore. Pardon, corect era "consultantul". Stai, meditezi, te gandesti cum se face, mai meditezi, mai iti faci o cafea, bei o gura, mai meditezi, mai bei una, aloci doua secunde clientului si revii la programul "normal". Parca tanti-ile de acolo sunt blocate intr-un sistem care le pedepseste si nu pot lucra mai repede. Mult mai repede, cum ar fi cazul.

2. Respect pentru client in regim de avarie. Ajunge clientul la "consultant", dupa ce mai fusese, acum pentru a semna contractul. Repet: doar pentru a semna un nenorocit de contract. Nu mai spun ca dureaza cateva zeci de minute (pentru ce???). Ok, intre timp, vine sefa de departament si incepe sa vorbeasca cu "consultantul" despre altceva, ceva care nu avea legatura cu clientul care trebuia 'DOAR sa semneze contractul'. Clientul saluta, tipa se uita la client ca la felul trei (parca uimita ca a avut tupeul sa salute) si abia daca ingana ceva, probabil din obligatie. Ce sa salute si sa prezinte scuze ca deranjeaza??? Neeah. Adica respect redus la maxim.

Pe de alta parte, tin sa amintesc ca am vorbit cu o doamna de la Enel (Electrica) din Piata Traian (fac comparatia pentru ca era cam acelasi tip de persoana ca varsta si lucra in acelasi tip de companie), care a vorbit frumos, mi-a oferit o solutie la faptul ca nu pot ajunge pana la o anumita ora, chiar mi-a gasit alte doua locatii unde puteam sa fac asta intr-un program extins si, chiar daca eram suparat din cauza programului restrictiv (greu de respectat pentru oamenii cu joburi), a fost mai mult decat asertiva si am zis "mda, se poate". Iar nu generalizez, ca le au si ei pe-ai lor... ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu