marți, 22 iunie 2010

Dau o raita-n ImoSfera si ma duc la bal mascat! ;)

Hehehe... asa a aparut primul targ imobiliar online din Romania, un concept inovator pe o piata cu multe probleme. Imi face bine o bucata de marketing imobiliar pentru un lider de piata si ma bucur cand lucrurile merg din ce in ce mai bine. Acum o sa inteleg ca e vorba de constanta, creativitate cu idei duse pana la capat, inovare, oportunitati, profesionalizare si... evolutie spre normalitate. Acolo vrem sa ajungem cu totii, fie ca suntem simpli cumparatori sau vanzatori, chiriasi sau locatori, agentii imobiliare sau dezvoltatori. Vrem sa primim valoare pentru care sa nu avem rezerve cand platim. Si sa fim constienti de orientarea pe termen lung pe care ar trebui sa o avem. Nu doar declarativ, ci faptic.

ImoSfera e doar un alt exemplu al initiativelor de responsabilizare a pietei si de promovare a lucrurilor de calitate. Dincolo de organizarea atenta, stau oamenii care conteaza si principiile lor, care sunt convins ca vor conta candva mult mai mult decat conteaza in momentul asta. Din pacate. Mi-e dor de oameni corecti, deschisi, inovatori si imi place cand ma 'saluta' printr-un eveniment din asta. Respect!

Cat despre 'What's in it for me?', numai gandul la un weekend la Zavoi (chiar e super fain--u really gotta go there at least once in a lifetime) impreuna cu 9 prieteni ma face sa-mi doresc sa particip. Chiar ma enerveaza ca nu pot ;), dar asta e, cu alta ocazie. Cat despre voi, ce mai asteptati?

Un comentariu: