Despre mine

Fotografia mea

face recognition, nothing else :)

duminică, 7 martie 2010

Nemultumit de ING!

Sunt client ING, gasesc ca e un grup ok, cu servicii inovatoare, dar in regula. Si spun asta chiar in conditiile in care au preturi destul de mari pentru clienti.

Punctual, in doua cuvinte ce mi s-a intamplat azi, duminica seara. Ramas fara cash, trag o fuga pana la bancomat.

1. ING de langa Spitalul Judetean. Ambele ATM-uri cu "+", cica, devenite cu "-", erau neutilizabile. La Multimat nu am incercat, no need to.

2. ING aflat vizavi de Posta mare, din centru, de langa BNR. Un ATM nedisponibi, iar celalalt nu-mi da bani. Nu va ganditi ca nu aveam disponibil, va asigur ca aveam. ;)

3. ING pe Simion Barnutiu, vizavi de Prospero, aproape de Lugojului. La fel, doua terminale imposibil de folosit pentru retrageri.

Pun mana pe telefon, intru si vorbesc cu operatorul de la call-center, ii povestesc si imi spune cu seninatate (dar macar era informat) ca e adevarat ca unele bancomate din Timisoara nu mai au cash. Intreb de unde pot sa retrag. Imi spune ca pe Republicii 6, in centru. Zic multumesc.

4. ING pe Simion Barnutiu. In drum spre centru, opresc la agentia principala (branchu', mama! ;)) din Timisoara (fosta sucursala, ca acum gata cu sucursala, toate sunt agentii). Ma gandesc ca la ditamai branchu' nu are cum sa nu fie un bancomat fara cash. Intru plin de nesperanta ;) si incerc la primul. Oops, nimic, not available. Ma postez la al doilea, asa cum facusem la celelalte locatii ING. Evrika, imi elibereaza suma dorita. Ce tare! Mai scot o data (o suma mai mica) si nu-mi vine sa cred ca am facut asta tocmai eu, care sunt anti-cash. :D

Nu stiu daca pe Republicii erau alimentate jucariile ING, dar stiu ca nu mi se pare normal sa intru in trei locatii ING si sa gasesc 6 ATM-uri nefunctionale. Iar in agentia de pe Barnutiu sa nu functioneze unul. Noroc cu cel care avea bani. Ma intreb cati mai avea...

Nu merg, de regula, pana la naiba si inapoi sa scot banii cu cardul de la o banca neaparat de la bancomatele lor (nu gasesc diferenta de comision deranjanta!), dar chiar am fost curios sa vad daca mai erau si alte ATM-uri in starea aia. Din pacate, am avut dreptate.

Dezamagit, raman inca (si) la ING, sper doar sa nu se mai intample. ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu