miercuri, 8 iunie 2011

Cartea mea de marketing bancar: super actualizata, campanii, poze, exemple!

Gata, am actualizat-o, dar e mai mult decat un update, chiar daca i-am zis asa.

Citeste 'interviul' cu autorul si continuarea sa vezi ce apare in plus. Personas, blue ocean, red ocean, noi tipuri de carduri (contactless cu taste si ecran, multi-brand cu cip, cu afinitate eco, preplatite, cu oglinda, roz, foto card), noi sisteme de distributie (prima agentie smart bank), mobile banking pentru smartphone-uri, educatie bancara (eZonomics, ABCdar bancar, Scoala de bani), securitate bancara (3D Secure extins la J/Secure si SafeKey), fraudare bancara (spoofing, phishing, pharming si skimming, cu poze). In cele 360 de pagini sunt peste 270 de exemple. :D

In plus, am facut si un nou capitol focusat pe Experienta online. Pragmatic. SEO. SEM, CPC. CPM. CPA. AdWords. Analytics. Marketing afiliat. Social media. Mai in detaliu: palnia de conversie, testele AB si MVT. Multe campanii online: promotionale, neconventionale si interactive, contextuala neadecvata, branduri bancare pe Facebook.

Arunca o privire peste mostra de cateva zeci de pagini, poate gasesti ceva care-ti place.


Apoi, nu ezita sa critici si sa vii cu sugestii, aici sau pe pagina de Facebook, unde poti chiar sa o cumperi printr-un tab de f-commerce si gasesti resurse super ok pe subiect (dictionar bancar, stiri, topuri, campanii TV, radio, print, OOH), making of-uri cu creativi celebri din advertisingul romanesc.

Pregateste-te sa te sufoci cu informatie super actualizata! Sau sa ma faci cu ou si cu otet daca nu e asa. Te provoc! :D

Un comentariu:

  1. Buna!!!
    Din intamplare am dat peste blogul tau,ti-am citit articolul,felicitari cu siguranta cartea ta o sa fie de mare ajutor multor oameni!!!

    RăspundețiȘtergere