joi, 30 septembrie 2010

Respect si bun simt in social media

Mi-am 'clatit' ochii si urechile la Social Media Summit in Timisoara. Am fost placut surprins de unii dintre speakerii prezenti, in mod special de Cristian Manafu (decent si relevant), Grant McKenzie (deschis si strategic), Laurentiu Dumitrescu (sigur si creativ), Victor Kapra (lucid si competent), Cristian China-Birta (direct si carismatic), Alex Bleau (dezinvolt si dinamic), Alen Todorov (placut si flexibil) si Mugur Patrascu (inventiv si pragmatic). Cele doua atribute mi s-au parut cele mai evidente, chiar daca mai sunt si altele, iar eu sunt, in mod sigur, subiectiv.

Nu mi-au placut abordarea si comportamentul lui Vali Petcu. Cred ca poti sa fii nonconformist si transant fara sa fii neaparat vulgar, doar pentru a atrage atentia. M-am plictisit la Avon. A fost focus prea mare pe brand, mi s-a parut cam obsesiv si extrem de lung, cu pauze in care aproape adormeai. Comentariile live de pe proiectia laterala confirma asta. Nu m-a dat deloc pe spate Boros Botond. Nu am gasit dinamismul ala care sa te faca sa simti ca-ti sufla cineva in ceafa. Toata aprecierea pentru campania cu gravidele (si CSR-ul implicat), dar la mine nu a prins.

Restul au avut plusuri si minusuri, dar nu mi s-a parut ceva extraordinar. Asa ca retin ce au prezentat si vreau sa vad in continuare. Cu interes.

Liked it, mai merg. ;)

4 comentarii:

  1. e clar, sigur am fost la acelasi eveniment ieri. stii ce mi-a mai placut mie? ca oamenii s-au linistit, s-au detasat, ca au spus tare si ferm ca social media nu e tortul, ci o felie din el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, esential, parte din 'tortul' de directii. Stim doar ca, la un moment dat, fiecare canal si suport poate sa aiba o importanta mai mare. Dar poate contribui enorm, mai ales daca intelegem ce si cum e cu integrarea si mesajele complementare in social media. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vlad, astfel de mesaje (spam, promovare, off-topic) ar trebui sa ajunga prin email, de aceea mi-am permis sa il sterg. Multumesc pentru intelegere.

    RăspundețiȘtergere